Welcome to Love and Craft Fabric Shop, We have 500+ printed knit fabrics and plain, 500+ Cotton and Canvas fabrics and various handmade accessories & sewing tools.
HAPPY SHOPPING !!
DS T&C

PENDAFTARAN AGENT DROPSHIP LOVE AND CRAFT 2021

JOM Berniaga sendiri tanpa MODAL yang besar, tanpa BUKA KEDAI atau menyimpan STOK jualan , tak perlu bersusah payah membungkus barang ataupun BERATUR PANJANG di pejabat poslaju dan tak perlu menanggung risiko barang ROSAK!
Peluang yang hebat bukan datang selalu, jadi jom sertai program DROPSHIP LOVE AND CRAFT hari ini juga.

Margin Keuntungan (Komisen)
Jualan bawah RM 3,000.00 : 15% (Terus dapat harga ds from Web order)
Jualan atas RM 3,000.00 : +5%  Bonus (Kira  20hb bulan depan)

Yuran Pendaftaran: Rm100 Rm50 (Non Refundable)

Monthly Sales Target
3 bulan pertama : RM500
Bulan seterusnya : RM 500/bulan
*Yang tidak mencapai Rm500/bulan,  DS akan dihentikan .

A. TERMA & SYARAT AM :
1. Agen Dropship WAJIB berdaftar secara sah dengan syarikat pengurusan LOVE AND CRAFT terlebih dahulu bagi mendapatkan NOMBOR ID DROPSHIP sebelum memulakan sebarang aktiviti promosi atau jualan produk LOVE AND CRAFT.

2. Agen Dropship LOVE AND CRAFT yang berdaftar DIBENARKAN mempromosi dan menjalankan aktiviti jualan melalui medium online seperti blog/website/rangkain media sosial sebagai platform promosi dan jualan produk keluaran LOVE AND CRAFT. Selain itu juga, Agen Dropship LOVE AND CRAFT berdaftar juga dibenarkan aktiviti jualan secara offline jika berminat.

3. Mana-mana Agen Dropship LOVE AND CRAFT bebas menjalankan strategi pemasaran dan promosi sendiri, di mana alat bantu promosi seperti Gambar produk, video tutorial, maklumat produk dan sebarang butiran yang diperlukan untuk tujuan pengiklanan mengikut keperluan akan dibekalkan kepada agent oleh pihak syarikat LOVE AND CRAFT.

4. Harga jualan adalah tertakluk kepada harga yang ditetapkan oleh syarikat sahaja. Agen dropship TIDAK DIBENARKAN SAMA sekali menjual dengan harga yang lebih tinggi dan juga DILARANG SAMA SEKALI menjual dengan harga yang lebih rendah melebihi pakej promosi sedia ada. Agen Dropship LOVE AND CRAFT mestilah mematuhi dan mengikut peraturan harga yang disyorkan, harga diskaun yang dibenarkan dan apa jua perubahan harga sepertimana yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan LOVE AND CRAFT.

5. Mana-mana Agen Dropship LOVE AND CRAFT berdaftar juga bebas menjalankan aktiviti jualan dan promosi dimana mana sahaja tanpa sebarang had kawasan pemasaran.
Setiap Agen Dropship LOVE AND CRAFT hendaklah pada setiap masa menjaga imej produk LOVE AND CRAFT dan juga syarikat.

6. Pembelian produk adalah semuanya melalui website www.loveandcraft.com sahaja. Agen Dropship LOVE and CRAFT mesti mendaftar account and buat tempahan di website.

7. Pembayaran digalakkan secara terus melalui Online Banking untuk memudahkan proses penghantaran. Receipt hendak upload ke Web Order. Order yang tidak bayar lepas 48jam akan dicancelkan oleh system.

8. Penghantaran pesan kepada pelanggan akan mula dibungkus dan dihantar dalam masa 2 ari bekerja dari masa bayaran diterima oleh Agen Dropship LOVE AND CRAFT.
Penghantaran parcel POSLAJU dan ARAMEX dilakukan setiap hari (SELASA-JUMAAT) kecuali pada hari cuti am dan umum

9. Pihak syarikat kebiasaannya menggunakan khidmat penghantaran POS LAJU untuk penghantaran parcel ke mana-mana zon domestik dan ARAMEX ke mana-mana zon
antarabangsa. Semua parcel akan dipos kepada pelanggan, TIADA DELIVERY SERVICE kepada pelanggan atau COD. Agen Dropship LOVE AND CRAFT juga boleh
menawarkan kepada pelanggan untuk SELF PICK UP di WAREHOUSE LOVE AND CRAFT USJ,SUBANG JAYA. Tempoh terima parcel adalah tertakluk kepada perkhidmatan pihak syarikat penghantaran.

10. Pihak LOVE AND CRAFT tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan yang disebabkan kecuaian pihak syarikat penghantaran ataupun kehilangan semasa
tempoh penghantaran.

11. Produk yang telah dihantar tidak boleh ditukar kecuali pelanggan terima dalam keadaan rosak (manufacture defect) dan tidak boleh ditukar dengan wang tunai. Pihak pengurusan syarikat akan sentiasa memastikan produk dalam keadaan baik sebelum penghantaran dan juga akan dibungkus rapi.

12. Jika berlaku sebarang pertukaran ITEM atau produk , PEMBELI & Agen Dropship LOVE AND CRAFT yang berkenaan perlu menanggung kos pos pemulangan semula (sah laku hanya dalam tempoh 7 hari). Barang yang telah dijual tidak boleh ditukar dan wang tidak akan dikembalikan sama sekali.

13. Pengiraan komisen adalah berdasarkan kepada nilai bersih jualan produk sahaja, tidak termasuk diskaun dan juga kos penghantaran pos laju.

14. Modal TIDAK diperlukan dan Agen Dropship LOVE AND CRAFT tidak perlu membeli atau menyimpan stok kerana Agen Dropship LOVE AND CRAFT yang telah berdaftar
hanya perlu bantu mempromosikan dan juga mengiklankan mana-mana produk keluaran LOVE AND CRAFT. Oleh kerana tiada MODAL permulaan dan sebarang pembelian
produk, Agen Dropship LOVE AND CRAFT perlulah KOMITED dalam mencapai misi peribadi dan juga syarikat.

15. Item kod bermula dengan "S" eg: S100xx tidak dikira dalam bonus 5% tapi 15% harga DS masih ada.

16. Keahlian sebagai Agen Dropship LOVE AND CRAFT ini akan TERBATAL serta merta sekiranya :
a) Melakukan promosi jualan secara SPAM atau apa sahaja bentuk promosi yang melanggan etika sosial di laman web.
b) Tidak mencapat sales target yang ditetapkan dalam tempoh yang ditetapkan.
c) Menjual produk dengan HARGA yang terlalu TINGGI atau terlebih RENDAH dari HARGA yang ditetapkan oleh pihak LOVE AND CRAFT
d) Salahlaku jenayah seperti penipuan wang, peras ugut dan sebagainya.
e) Membocorkan rahsia dan maklumat peribadi syarikat LOVE AND CRAFT kepada pihak luar dengan sengaja ataupun tidak.